Ruteskade og ruteskift på Toyota - Rimelig og sikkert!

Reparasjon eller bytte av frontrute

Våre forhandlere har lang erfaring på bilglass og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig at man kontakter verkstedet så fort som mulig. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Toyota forhandleren bytter frontruten og sikrer kvaliteten på deler og jobb. Toyota sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota.

 

Hvorfor er det så viktig å velge et Toyota-verksted?

Toyota har avtale med noen få bilglass fabrikanter og setter strenge kvalitetskrav til produsentene. Vi leverer kun originaler ruter og setter krav til passform og sikkerhet. De fleste biler har i dag selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet.

Bilene har mange tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontrute.

Herunder varslingssystemer som øker fører/passasjer sikkerheten:

  • Lys/regnsensor
  • Line assistent
  • Head Up funksjon
  • Filter som styrer klima-anlegget
  • Polyurethane basert rutelim

 

Forsikring og økonomi

Alle sier at de benytter ruter tilsvarende original kvalitet, men hvorfor skal du ta til takke med noe annet enn originalruter når prisen er den samme? Toyota forsikring og mange andre forsikringsselskaper anbefaler å benytte merkeverkstsed og dekker utgifter til reparasjon eller skifte av rute når du har kasko- eller delkaskoforsikring uten bonustap. Toyota forsikring sørger for at du slipper egenandel ved skifte av rute også.