Camry

Kraftfull eleganse

Fra kr. 468.300 ,- inkl 3 års / 50 000 km service avtale*

Den nye Toyota Camry Hybrid

Et elegant ytre forteller mye om indre kvaliteter. Om kunnskap bygget over tid. Om å beherske kraften i bevegelse og å forene komfort og funksjon. Eleganse oppstår når hver enkelt detalj er så gjennomført at helheten fremstår som uanstrengt.

 

Et enda høyere hybridnivå

Nye Camry er spennende å kjøre. Toyota har laget banebrytende hybridbiler i over 20 år - og nå har vi innført den nye teknologien i Camry for å tilby hybridytelser på en helt nytt nivå.

 

Ytelser møter eleganse

Nye Camry Hybrid har alt. Den kombinerer elegansen i en kvalitetssedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota.

Slående utseende

Camry Hybrid fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Den slanke, moderne profilen er forsterket av nydesignede aluminiumfelger på 17’’ eller 18’’. Fronten har en bred grill og stilige LED-lykter.

Kompromissløs utforming

Kupeen i den nye Camry hybrid kombinerer førsteklasses håndverk med all den plassen og de praktiske løsningene du trenger. De langstrakte linjene i dashbordet forsterker inntrykket av plass foran, og i utformingen av førerplassen er det lagt vekt på at du skal finne en ideell kjøreposisjon.

Ytelser møter eleganse

Den nye Camry Hybrid har et fantastisk utseende og et vell av intuitiv teknologi samtidig som den gir deg en kjøreopplevelse på et nytt og høyere nivå.

 

Et enda høyere hybridnivå

Toyota har laget banebrytende hybridbiler i over 20 år - og nå har vi også sørget for utmerkede hybridytelser i den raffinerte og elegante Camry Hybrid.

En ny kjøreopplevelse

Med den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) følger et høyt sikkerhetsnivå, utmerkede kjøreegenskaper og intuitiv, ny teknologi. TNGA gir nye Camry lavt tyngdepunkt, et velavstivet karosseri og avansert fjæring med MacPherson oppheng foran og doble fjærben bak. Det gir en bemerkelsesverdig veikontakt, høy komfort og en følelse av kontroll som er en forutsetning for virkelig kjøreglede.

Forberedt på å beskytte

Toyota Safety Sense (TSS) er en rekke avansert teknologier for førerassistanse som er standardutstyr i den nye Camry Hybrid og bidrar til trygghet for deg og dine passasjerer. Systemet registrerer og varsler om potensiell kollisjonsrisiko og gjør det enda sikrere å kjøre Camry.

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog